2020 Yılı Canlı Arı Satışı

0
512
2020 Yılı Canlı Arı Satışı

Geleneksel olarak her yıl düzenli olarak canlı arı satışı yapmaktayız. 2020 yılı için canlı arı satışı için sipariş alımlarını başlatmış bulunmaktayız. Buraya yazacaklarımız gerekli bilgilendirmeler olmakta olup, sipariş vermek için Paket Arı Siparişi Formu kısmına tıklayarak veya giderek siparişlerinizi gönül rahatlığı ile verebilirsiniz.

Arıların Paketleri Nasıl Oluyor: İki türlü paket sistemimiz olmaktadır. Birincisi, özel olarak içine 10 çerçeve sığabilecek şekilde plastik kutular imal etmekteyiz. Daha önceki yıllarda alan müşterilerimiz bilmekte olup, aynı zamanda yine resimleri paylaşıyoruz. Plastik kutularda 6 çerçeveden başlayıp 10 çerçeveye kadar arı koymaktayız. Çerçeveye bağlı olarak fiyatlarımız değişmektedir. İkinci ise, kovanlı olarak teslimat yapmaktayız. Kovanı olmayan arıcılarımız için biz hazır bir şekilde sıfır kovan koyup sizlere getirmekteyiz. Talep etmesi durumunda ikinci kat farkı da eklenerek teslim edilir. Yine güncel fiyatlar ve ayrıntılar için paket arı sipariş kısmına bakabilirsiniz.

2020 yılı Canlı Arı Fiyatları: Buraya yazılan fiyatlar güncel olmayabilir en günceli için paket arı sipariş sayfasına gidebilirsiniz. 2020 yılı için belirlenen fiyatlar şu şekildedir:

6 Çerçeveli Plastik Kutulu Arı: FİYAT: 370 TL
7 Çerçeveli Plastik Kutulu Arı: FİYAT: 410 TL
8 Çerçeveli Plastik Kutulu Arı: FİYAT: 450 TL
9 Çerçeveli Plastik Kutulu Arı: FİYAT: 490 TL

6 Çerçeveli Plastik Tabanlı Tek Katlı Kovanlı : FİYAT: 440 TL
7 Çerçeveli Plastik Tabanlı Tek Katlı Kovanlı : FİYAT: 480 TL
8 Çerçeveli Plastik Tabanlı Tek Katlı Kovanlı : FİYAT: 520 TL
9 Çerçeveli Plastik Tabanlı Tek Katlı Kovanlı : FİYAT: 560 TL

İkinci kat farkı: 50 TL (içinde çerçeveleri ile birlikte)

Önceki İçerik2020 Paket Arı Fiyatları
Sonraki İçerikArı Oğulu Satışı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz