2024 Ana Arı Kampanyası

0
172

Her yıl düzenli olarak yapmış olduğumuz ana arı kampanyasına 2024 yılı içinde yapmaya başladık. Yapmanız gereken aşağıdaki yorumlar kısmından 1 adet yorum yapmanız yeterlidir. Sezonda toplam 10 kişiye birer adet ana arı gönderimi yapacağız.

Kampanya ne zaman başlıyor

01.12.2023 tarihi itibari ile başladı.
01.06.2024 tarihi itibari ile bitecektir.

Yukarıda belirtilen tarihler arasından mantıklı ve düzgün bir cümlelik yorum yapmanız yeterlidir. Bir mail ile tek yorum yapılabilir. Aynı kişinin birden fazla yorum yapması kurallara aykırıdır. Bir kişi bir mail adresi ile tek yorum yapabilir. Yorum yaparken kullanmış olduğunuz mail adresi düzgün ve doğru olmalı ki size ana arı çıktığı zaman o mail adresinden irtibata geçmekteyiz ve sizin de aynı şekilde o mail adresi ile bize cevap yazmanızı beklemekteyiz. Farklı iletişim yollarından irtibata geçmeniz durumunda dikkate alınmayacaktır. Bu konuya dikkat etmeniz gerekir.

2024 Ana Arı Kampanyası

Ana arılar ne zaman gönderilir

Yukarıda belirtilen yorum tarihi bitiş tarihi itibari ile o hafta içinde bütün yorum yapanlar arasından çekiliş yapılacak olup, ve toplam 10 kişiye ücretsiz olarak, kargo ödemesi müşteriye ait olacak şekilde 1 hafta içinde ana arıların gönderim süresi başlayacaktır. Olur da talihli üyemiz ana arısını istemez yada farklı bir zaman isterse o zamanda gönderilecek şekilde planlamaya alabiliriz.

Ana arıların kargolama süreci

Ana arılar kargoya verildikten sonra müşterinin adresine bağlı olan ilgili kargonun şubesine gönderilmektedir. Müşteri en kısa süre içinde ana arıları şubeden teslim alması gerekir. Teslim aldıktan sonra sorumluluk bizden çıkmış olur ve ana arıyı kendi kontrolü altında öldürmesi veya farklı bir şekilde zayi olması durumunda sorumluluk kabul edemiyoruz. Aynı zamanda müşteriden kaynaklı uzun süre kargoda ana arı beklerse yine sorumluluk kabul etmiyoruz. Lakin, kargodan bizden kaynaklı ölüm ve kayıplardaki sorumluluk firmamıza ait olmaktadır.

2024 yılı ana arı kampanyası ile ilgili sorularınız olursa lütfen bize yorumlar kısmından sorabilirsiniz. Yine paket arı satışları ile ilgili sorularınızda olursa ilgili bölümlerden veya buradan da bizlere her zaman sorabilirsiniz. Hayırlı ve bereketli sezonlar diliyoruz.

 

Önceki İçerik2023 Yılı Ana Arı Rengi Kırmızıdır

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz