2020 Paket Arı Fiyatları

0
1025
2020 Paket Arı Fiyatları

ANA ARI GEN olarak her yıl düzenli olarak dağıtmış olduğumuz arı dağıtımı ile ilgili bilgiler vermek istiyoruz. 2020 yılı paket arı fiyatları hakkında bilgi vermek istiyoruz. Düzenli olarak her yıl dağıtımını yapmış olduğumuz arı dağıtımı için 2020 yılı için fiyatlarımızı belirlemiş bulunmaktayız. Burada yazacağımız fiyatlar zaman zaman değişiklik gösterebilir o yüzden dolayı Paket Arı Sipariş Formu kısmına giderek orada güncel fiyatlarımızı görebilir ve sipariş verebilirsiniz.

Daha önce sitemizi geldiyseniz; bizim arı dağıtımı hakkında ve teslimat hakkında genel bilgi sahibi olabilirsiniz ama biz yine sürecin nasıl işlediğine dair yine bilgiler vereceğiz.

2020 Yılı Paket Arı Fiyatları: 

6 Çerçeveli Plastik Kutulu Paket Arı: FİYAT: 370 TL
7 Çerçeveli Plastik Kutulu Paket Arı: FİYAT: 410 TL 
8 Çerçeveli Plastik Kutulu Paket Arı: FİYAT: 450 TL
9 Çerçeveli Plastik Kutulu Paket Arı: FİYAT: 490 TL 

6 Çerçeveli Plastik Tabanlı Tek Katlı Kovanlı : FİYAT: 440 TL 
7 Çerçeveli Plastik Tabanlı Tek Katlı Kovanlı : FİYAT: 480 TL
8 Çerçeveli Plastik Tabanlı Tek Katlı Kovanlı : FİYAT: 520 TL 
9 Çerçeveli Plastik Tabanlı Tek Katlı Kovanlı : FİYAT: 560 TL 

Ödemeler: Sipariş vermiş olduğunuz paket arının özelliğine ve adetine göre 1/3’ünü peşin yatırmanız gerekmektedir ve geri kalanı ise teslimatta elden ödeyebilirsiniz. Sipariş formunu doldurduktan sonra ödemenizi yapabilir ve ödeme yaparken açıklama kısmına telefon numaranızı yazmanız yeterlidir. Eğer sipariş formunu dolduramaz iseniz bize WhatsApp hattından yazarak gerekli bilgilerinizi siparişinizi de oluşturabiliriz.

Önceki İçerikAna Arı Gen Yorum ve Şikayet
Sonraki İçerik2020 Yılı Canlı Arı Satışı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz